Ομολογία Ζάκερμπεργκ πώς «ναι, κάναμε λάθη, έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμα»

Ομολογία Ζάκερμπεργκ πώς «ναι, κάναμε λάθη, έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμα»

Ο διευθύνων σύμβουλος της Facebook Inc και ιδρυτής της, Μαρκ Ζάκερμπεργκ, ομολόγησε σήμερα με ποστάρισμά του στο προφίλ του στο κοινωνικό δίκτυο ότι η εταιρεία-κολοσσός των social media υπέπεσε σε σφάλματα που επέτρεψαν σε δεδομένα χρηστών να καταλήξουν στην εταιρεία αναλύσεων Cambridge Analytica, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει σε αλλαγές.

Στην πρώτη του τοποθέτηση μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου διαρροής προσωπικών δεδομένων, ο Ζάκερμπεργκ επισήμανε, ότι η εταιρεία «έκανε λάθη, υπάρχουν πολλά που πρέπει να κάνουμε και πρέπει να επιταχύνουμε (τους ρυθμούς μας) και να τα κάνουμε».

«Έχουμε ευθύνη να προστατεύουμε τα δεδομένα σας, και αν δεν το κάνουμε, τότε δεν αξίζουμε να σας υπηρετούμε. Έχω εργαστεί για να καταλάβω τι ακριβώς συνέβη και πώς θα διασφαλίσουμε ότι δεν θα συμβεί ξανά. Τα καλά νέα είναι ότι τις πιο σημαντικές ενέργειες για να το αποτρέψουμε αυτό από το να συμβεί σήμερα έχουν ήδη γίνει εδώ και χρόνια. Όμως κάναμε και λάθη, υπάρχουν κι άλλα να κάνουμε, και πρέπει να αναλάβουμε πρωτοβουλία και να τα κάνουμε», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του.

Clipboard09Clipboard10Clipboard11

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.