Παίζουν οι γυναίκες στοίχημα;

Παίζουν οι γυναίκες στοίχημα;

soccergirl

Είναι το στοίχημα αντρική υπόθεση;

Σε κάθε είδος τζόγου, όπως και στο στοίχημα είτε έντυπο είτε ηλεκτρονικό παρατηρούμε ότι η πλειοψηφία, αν όχι το σύνολο των συμμετεχόντων απαρτίζεται από άντρες. Αυτό το φαινόμενο θα μπορούσε να οφείλεται σε διαφόρους λογούς.

Όπως όλοι ξέρουμε, το ποδόσφαιρο είναι, θα λέγαμε αντρική υπόθεση. Σαν άθλημα, είναι κατά πολύ πιο διαδεδομένο στους άντρες απ ότι στις γυναίκες.  Τα αγόρια, από μικρή ηλικία μαθαίνουν τον κόσμο του ποδοσφαίρου ή του μπάσκετ από το οικογενειακό τους περιβάλλον, τον πάτερα ή κάποιον άλλον άντρα συγγενή. Το ενδιαφέρον των κοριτσιών στρέφεται κυρίως προς άλλες κατευθύνσεις, πέρα από κάποιες, ίσως ελάχιστες, εξαιρέσεις. Θα μπορούσαμε να θεωρήσουμε το εν λόγω θέμα ως κατάλοιπο των στερεότυπων που θέλουν τον άνδρα να αποτελεί το ισχυρό φύλο και άρα πιο ικανό στον τομέα της άθλησης  και κατ’ επέκταση στο ποντάρισμα.

Τι σχέση έχουν οι γυναίκες με το στοίχημα και τον αθλητισμό;

Τα τελευταία χρόνια, ο αριθμός τόσο των ανδρών οπαδών του ποδοσφαίρου όσο και των γυναικών παικτών αυξάνεται συνεχώς. Όμως και πάλι το ποδόσφαιρο παραμένει υπό την αντρική κυριαρχία και στα ποσοστά σε στοιχήματα.

Επίσης, μια γυναίκα δεν θα έμπαινε εύκολα σε ένα πρακτορείο προγνωστικών στοιχήματος, καθώς συνήθως κατακλύζονται από άνδρες φίλαθλους, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες αυτό να αλλάξει με διάφορους τρόπους, όπως την πρόσληψη γυναικών ή την λειτουργία καφετερίας μέσα στα πρακτορεία.

Οι γυναίκες φίλαθλοι, όπως προείπαμε, αυξάνονται και το ίδιο συμβαίνει και με τις γυναίκες που στοιχηματίζουν. Σε αυτό ίσως βοηθάει η μόδα ή ακόμα η αγάπη μιας γυναίκας για τον αθλητισμό, ή για μια ομάδα.

Η λειτουργία ηλεκτρονικών site για να παίξεις στοίχημα, βοηθάνε πολύ σε αυτό, δίνοντας στις γυναίκες που δεν θέλουν να εισέλθουν σε ανδροκρατούμενoυς χώρους, τη δυνατότητα να ποντάρουν από την άνεση του σπιτιού τους. Βέβαια ο γυναικείος τρόπος πονταρίσματος, διαφέρει κατά πού από αυτόν των αντρών, λειτουργεί περισσότερο με τη διαίσθηση. Αν και είναι πολύ πιο αναλυτικός, πιο υπολογιστικός ο τρόπος σκέψης.

Παίξτε on-line στοίχημα

Το infobeto, με πολύχρονη πείρα στα προγνωστικά στοιχημάτων στη χώρα μας, είναι φιλικό και ως προς τις γυναίκες φιλάθλους. Αναλύει εμπεριστατωμένα τα αθλητικά δεδομένα και δίνει τα καλύτερα προγνωστικά, ώστε να έχουμε κέρδος στις τσέπες μας. Παίξτε τώρα on-line στοίχημα στη σελίδα και ανακαλύψτε πάνω από 200 ειδικά στοιχήματα με τις καλύτερες αποδόσεις.

Περισσότερα για το στοίχημα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *