Παναθηναϊκός: Αποσυμφόρηση στο ρόστερ!

Ο Γιώργος Δώνης έχει αυτή τη στιγμή στη διάθεσή του 35 παίκτες, που είναι πολύ μεγάλος αριθμός, για να μπορέσει ένας προπονητής να δουλέψει σωστά με τους παίκτες.

Φυσικά από αυτούς τους 35 (με τους τερματοφύλακες) οι πέντε είναι οι «κομμένοι», που είναι στις προπονήσεις, όμως, όπως και κάποιοι άλλοι παίκτες, που δεν παίρνουν μέρος στις ασκήσεις τακτικής.

Τις τελευταίες ημέρες σας έχουμε αναφέρει, ότι είναι σε εξέλιξη οι συζητήσεις του Παναθηναϊκού με τους Μουνιέ, Οικονόμου, Αρμενάκα, Τζανδάρη, προκειμένου το συντομότερο να βρεθεί η λύση και να αποχωρήσουν από τους «πράσινους». Στους παίκτες, που δεν υπολογίζονται είναι και ο Αγγελόπουλος.

Η πιο δύσκολη περίπτωση είναι του Μουνιέ και λόγω συμβολαίου και λόγω του ότι ο παίκτης δεν είναι εύκολο να βρει ομάδα στο εξωτερικό, που να τον καλύπτει. Η επιθυμία των «πρασίνων» είναι αυτοί οι παίκτες να φύγουν… χθες και εκεί έχει πέσει το βάρος το τελευταίο διάστημα.

ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 2-3

Αν τελικά φύγουν όλοι οι «κομμένοι» αναμένεται να γίνει προσπάθεια να αποχωρήσουν και άλλοι δύο-τρεις παίκτες από το υπάρχον ρόστερ, που έχει κριθεί, η θα κριθεί, ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν. Έτσι ώστε ο αριθμός να φθάσει περίπου τους 27-28 με τους τερματοφύλακες και να γίνουν μία, η δύο προσθήκες τον Γενάρη.

Είναι υπό κρίση και κάποιοι παίκτες, από αυτούς  που έχουν έρθει το καλοκαίρι και μέχρι σήμερα δεν έχουν βοηθήσει την ομάδα.

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και θέματα σπορ και στοίχημα:

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

[vc_row][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *