Παναθηναϊκός: Μπαίνει στη δεύτερη φάση ο Νταμπίζας

Παναθηναϊκός: Μπαίνει στη δεύτερη φάση ο Νταμπίζας

dabizas

Η πρώτη φάση των επαφών του Νίκου Νταμπίζα με τους παίκτες του ρόστερ ολοκληρώθηκε. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές για τις προθέσεις του και άκουσε τις σκέψεις τους. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει εμβαθύνει σε λεπτομέρειες με κανέναν, αφού επρόκειτο για διερευνητικές κρούσεις.

Από αυτή την εβδομάδα, ο Νταμπίζας θα περάσει στο δεύτερο μέρος του σχεδιασμού του. Θα αρχίσει τις επικοινωνίες με τους ατζέντηδες των παικτών, προκειμένου να συναντηθούν και να συζητήσουν αναλυτικά για τη συνεργασία τους. Με άλλους για την επέκταση της, με αναπροσαρμοσμένους όρους και με άλλους για το “διαζύγιο”.

Πρακτικά, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον Νταμπίζα. Διότι ο Νταμπίζας θα διαπραγματευτεί για υψηλότερες αποδοχές και για αποζημιώσεις, έχοντας περιορισμένο μπάτζετ. Επιπροσθέτως, πρέπει να εξοικονομήσει πόρους ώστε έπειτα να ασχοληθεί και με τις μεταγραφές.

Γίνεται εύκολα κατανοητό ότι ο Νταμπίζας καλείται να συμπληρώσει ένα παζλ με πολλά κομμάτια. Πρόκειται για μία σύνθετη διαδικασία, την οποία ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού είναι υποχρεωμένος να φέρει σε πέρας το συντομότερο δυνατό. Μέχρι τα τέλη Μαΐου αν είναι εφικτό, προκειμένου από τον Ιούνιο και μετά να εστιάσει στα μεταγραφικά.

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και θέματα σπορ και στοίχημα:

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

[vc_row][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *