Παναθηναϊκός: Προς Οκτώβριο η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη για τον Βοτανικό

Παναθηναϊκός: Προς Οκτώβριο η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη για τον Βοτανικό

votanikos

Ο Ιούνιος έγινε Σεπτέμβριος και ο Σεπτέμβριος θα γίνει τουλάχιστον Οκτώβριος για τις εξελίξεις σχετικά με το έργο της διπλής ανάπλασης που αφορά το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Οι καθυστερήσεις που υπάρχουν και δεν έχουν επιτρέψει στην παρουσίαση όλων των συμβάσεων για το έργο έφεραν νέα μετάθεση της Γενικής Συνέλευσης του Ερασιτέχνη για το θέμα.

Υπενθυμίζουμε πως για να προχωρήσει το έργο, πέρα από τις επί μέρους συμφωνίες μεταξύ όλων των εμπλεκομένων, θα πρέπει να ψηφιστεί και από τη Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Τάκης Μαλακατές τοποθετήθηκε σχετικά με το ζήτημα της Διπλής Ανάπλασης αλλά και της Γ.Σ. της 28ης Σεπτεμβρίου.

Η δήλωση του Τάκη Μαλακατέ για τον Βοτανικό

“Στις επόμενες εβδομάδες θεωρώ ότι θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα προαπαιτούμενα για τις τελικές ανακοινώσεις και την προκήρυξη της ιστορικής Γενικής Συνέλευσης που θα κρίνει και θα αποφασίσει για την Διπλή Ανάπλαση.

Είναι φυσικό σε ένα τόσο μεγάλο project με παρά πολλούς εμπλεκόμενους φορείς να υπάρχουν καθυστερήσεις.

Προσωπικά θέλω να πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει εκ νέου καθυστέρηση και η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί μέσα με τέλη Οκτωβρίου και σίγουρα σε ημερομηνία που θα οριστεί περίπου τρεις εβδομάδες μετά την δημοσίευση και την παρουσίαση όλων των προαπαιτούμενων συμβάσεων.

Κρίνουμε ότι η ιστορική Γενική Συνέλευση πρέπει να είναι έκτακτη και με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης την Διπλή ανάπλαση.

Ως εκ τούτου αύριο θα προκηρύξουμε Τακτική Γενική Συνέλευση για 28 Σεπτεμβρίου με επαναληπτική εφόσον απαιτηθεί στις 5 Οκτωβρίου με μοναδικά θέματα ημερήσιας διάταξης έγκριση οικονομικού και διοικητικού απολογισμού, απαλλαγή των μελών διοικητικού συμβουλίου, έγκριση προϋπολογισμού και αναθεώρηση καταστατικού”.

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και θέματα σπορ και στοίχημα:

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

[vc_row][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *