Παναθηναϊκός: Στις 30/9 η εκδίκαση από το CAS της προσφυγής κατά FIFA – Πάρμα

Παναθηναϊκός: Στις 30/9 η εκδίκαση από το CAS της προσφυγής κατά FIFA – Πάρμα

3846270

Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου θα εκδικαστεί από το CAS η προσφυγή που έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός από τις 20 Μαΐου κατά της FIFA και της Πάρμα. Οι “πράσινοι” έχουν προσφύγει εδώ και τέσσερις μήνες στο Ανώτατο Αθλητικό-Διαιτητικό της Λωζάννης, επιθυμώντας να “προσβάλλουν” την αρχική απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA (η οποία κοινοποιήθηκε στο “τριφύλλι” στις 29 Απριλίου), που έκρινε πως η νέα εταιρική σύνθεση της Πάρμα, δεν συνδέεται με το παλιό σχήμα της που πτώχευσε το 2013. Με αποτέλεσμα να “σβήσει” το χρέος της προς τον Παναθηναϊκό (472.200€) για τα τροφεία της μεταγραφής του Σωτήρη Νίνη το 2012.

Νομικοί κύκλοι, υποστηρίζουν πως οι πιθανότητες δικαίωσης του Παναθηναϊκού δεν ξεπερνούν το 25-30%. Κι αυτό διότι υπάρχει ήδη δεδικασμένο άλλης ευρωπαϊκής ομάδας, που δεν δικαιώθηκε στη δικαστική διαμάχη της με την Πάρμα, για αντίστοιχη υπόθεση.

Οι “πράσινοι” πάντως, θέλουν να πάνε την υπόθεση ως το… τέλος, τόσο διότι το ποσό είναι μεγάλο, όσο και γιατί έχουν συγκεντρώσει εδώ και καιρό πολλές αποδείξεις, που στοιχειοθετούν σε μεγάλο βαθμό, το δίκαιο των επιχειρημάτων τους.

Η απόφαση του CAS δεν αναμένεται να καθυστερήσει πολύ και μέχρι 15-20 Οκτωβρίου, υπολογίζεται πως έχει κοινοποιηθεί και στις τρεις “αντιμαχόμενες” πλευρές.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα γνωρίζουν τις επόμενες ημέρες εάν θα έχουν το πράσινο φως για να ταξιδέψουν στην Ελβετία για να παραστούν την εκδίκαση της υπόθεσης ή αν η όλη ακροαματική διαδικασία της προσφυγής στο CAS θα προχωρήσει μέσω τηλεδιάσκεψης. Σε περίπτωση που δώσουν το παρών κανονικά οι εμπλεκόμενες πλευρές, οι “πράσινοι” θα εκπροσωπηθούν από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Λεωνίδα Μπουτσικάρη.

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και θέματα σπορ και στοίχημα:

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

[vc_row][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *