ΠΑΟΚ: Συμφωνία με Σπόρτινγκ για Παλίνια, εμπόδιο η Μπράγκα

ΠΑΟΚ: Συμφωνία με Σπόρτινγκ για Παλίνια, εμπόδιο η Μπράγκα

53

Ο Δικέφαλος κινείται αποφασιστικά για τον Ίβηρα, χωρίς να χάσει χρόνο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr υπάρχει πλήρης συμφωνία τόσο με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, όσο και με την ομάδα στην οποία ανήκει για μεταγραφή. Ο νταμπλούχοι Ελλάδας τα έχουν βρει σε όλα με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Πλέον, καλούνται οι νταμπλούχοι Ελλάδας να υπερκεράσουν το εμπόδιο της Μπράγκα, στην οποία αγωνίζεται ο Ζοάο Παλίνια με τη μορφή διετούς δανεισμού από τα λιοντάρια της πορτογαλικής πρωτεύουσας.

Ο ΠΑΟΚ καλείται, δηλαδή, να “σπάσει’ το δανεισμό του παίκτη από τη Σπόρτινγκ στην Μπράγκα – εκπνέει το 2020 – με σύμμαχο τον ίδιον τον παίκτη!

ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΜΕ ΜΠΡΑΓΚΑ

Είναι το δεύτερο μπρα ντε φερ ανάμεσα στης ομάδα της Θεσσαλονίκης και του πορτογαλικού Βορρά μέσα σε λίγες ημέρες.

Το πρώτο ήταν ο πρώην προπονητής της Μπράγκα και νυν των ασπρόμαυρων, Αμπέλ Φερέιρα. Τελικά, ο ΠΑΟΚ πλήρωσε την Μπράγκα και τον έκανε δικό του. Η πορτογαλική ομάδα αντιστέκεται σθεναρά προς το παρόν, καθώς δεν θέλει να χάσει τον Παλίνια.

Ο πρόεδρός της και από τους πιο δύσκολους διαπραγματευτές στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο, Αντόνιο Σαλβαντόρ, έλεγε στο περιβάλλον του ότι δεν θ’ αφήσει τον Παλίνια να φύγει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.