Πετρόπουλος για επανυπλογισμό συντάξεων: Δεν συζητάμε να μην εφαρμοστεί από το 2019

Πετρόπουλος για επανυπλογισμό συντάξεων: Δεν συζητάμε να μην εφαρμοστεί από το 2019

petr1

Για το συνταξιοδοτικό ζήτημα και τις επικείμενες αναπροσαρμογές από την 1η Ιανουαρίου του 2019 αναφέρθηκε με ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο Τάσος Πετρόπουλος. Όπως τόνισε ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, «δεν συζητάμε, ούτε θα συζητήσουμε» την περίπτωση να μην προχωρήσει η διαδικασία επανυπολογισμού.

«Αυτό που συζητάμε είναι πώς θα πετύχουμε τις καλύτερες επιδόσεις στην οικονομία και στις εισπράξεις του ΕΦΚΑ για να βελτιώσουμε τις πολιτικές μας σε όλα τα επίπεδα», τόνισε μέσω του Real FM ο κ. Πετρόπουλος.

Όσον αφορά στις αναπροσαρμογές στις συντάξεις μέσω της κατάργησης της προσωπικής διαφοράς, ο υφυπουργός σημείωσε πως «θέλουμε να βελτιώσουμε τις αποστάσεις που υπάρχουν μεταξύ της σύνταξης που έπαιρναν και αυτής που παίρνουν και εάν προκύπτουν σοβαρές διαφορές αυτές θέλουμε να τις ελαττώσουμε. Ο νέος τρόπος υπολογισμού θα φαίνεται στο σύστημα. Η πολιτική μας στόχευση είναι να βελτιώσουμε όσο γίνεται τα πράγματα πριν ολοκληρωθεί όλη η διαδικασία του επανυπολογισμού και να δούμε ποιες συνέπειες θα υπάρξουν…».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Δείτε περισσότερα νέα και κουτσομπολιά στο rouxokosmima.gr.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *