Ποια δρομολόγια του ΟΣΕ ματαιώνονται λόγω της απεργίας

Ποια δρομολόγια του ΟΣΕ ματαιώνονται λόγω της απεργίας

ose10

Από τα μεσάνυχτα χθες έως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης δεν εκτελούνται σιδηροδρομικά και οδικά δρομολόγια στο δίκτυο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, λόγω της 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, στην οποία συμμετέχει και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, οι αμαξοστοιχίες 600/601 (από Αθήνα και Θεσσαλονίκη) που αναχωρούν στις 23:55 και 23:00 αντίστοιχα, το βράδυ της Πέμπτης 14/12/2017, θα κυκλοφορήσουν μετά τη λήξη της απεργίας.

Για τις αμαξοστοιχίες των οποίων τα δρομολόγια επηρεάζονται από τις κινητοποιήσεις, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. έχει προληπτικά κλείσει το σύστημα έκδοσης εισιτηρίων. Οι επιβάτες ωστόσο που επρόκειτο να ταξιδέψουν το χρονικό διάστημα αυτό και έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια από φυσικά σημεία πώλησης, δικαιούνται επιστροφή του αντιτίμου των εισιτηρίων είτε σε μετρητά, είτε με τη μορφή «κουπονιού ταξιδίου». Για τους επιβάτες που έχουν αγοράσει τα εισιτήρια τους μέσω διαδικτύου η επιστροφή του αντιτίμου γίνεται απευθείας στην πιστωτική τους κάρτα.

Αναλυτικά τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών που θα ματαιωθούν είναι τα εξής:

Την Πέμπτη 14-12-2017 (ημέρα της απεργίας)

Αναστέλλονται τα δρομολόγια όλων των επιβατικών αμαξοστοιχιών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, καθώς και των λεωφορείων που εκτελούν εσωτερικές διαδρομές εντός του δικτύου της.

Την Παρασκευή 15-12-2017 (επόμενη ημέρα της απεργίας)

1.Στο τμήμα γραμμής μεταξύ Θεσσαλονίκης-Έδεσσας-Φλώρινα:
IC 82,730
2.Στο τμήμα γραμμής μεταξύ Δικαίων-Αλεξανδρούπολης:
IC 91

Διαβάστε αναλυτικά ποιοι απεργούν σήμερα εδώ και πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς εδώ.

Δείτε περισσότερα νέα και κουτσομπολιά στο rouxokosmima.gr.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *