Ποιος είναι ο κύριος λόγος της απιστίας

Ποιος είναι ο κύριος λόγος της απιστίας

kurios-logos-apistias-gunaikes-andres

Ποιος είναι ο κύριος λόγος της απιστίας

Η απιστία είναι το πιο συχνό φαινόμενο που παρατηρείται γενικότερα αλλά κυρίως και στα νέα ζευγάρια ακόμη πιο πολύ. Η απιστία είναι η κυριότερη αιτία που χωρίζουν τα ζευγάρια. Πολλοί δεν σταματάνε να σκέφτονται γιατί ο σύντροφος η σύντροφος τους απίστησε.

Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό του απατημένου είναι ότι φταίει ο ίδιος ή ίδια!

Κάτι το οποίο δεν ακούμε συχνά, είναι ότι παρόλο που τα εύσημα για την απιστία ανήκουν στους άντρες, απατούν και οι γυναίκες και πιο συχνά από όσο φανταζόμαστε.

Ποιοι είναι όμως οι κύριοι λόγοι της απιστίας;

Λόγος της απιστίας είναι η χαμηλή αυτοεκτίμηση

Όταν σε μία σχέση ο ένας από τους δύο έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση, μπορεί να απατήσει τη σχέση του, ώστε να νιώσει ότι τραβάει τα βλέμματα και ότι είναι επιθυμητός και σέξι. Νιώθει δηλαδή ότι πραγματικά δεν αρέσει στο αντίθετο φύλο και έτσι αναζητάει συνεχώς την αποδοχή.

Λόγος της απιστίας είναι και η πλήξη

Όταν για κάποιο λόγο δεν είσαι ευχαριστημένος με τη σχέση σου αλλά δεν θέλεις να το πεις ξεκάθαρα και έχεις βαρεθεί τη ζωή που κάνεις γενικότερα, αυτό σε φτάνει σε σημείο να παίρνεις λάθος επιλογές. Μπορεί να μην σκέφτεσαι καν τις συνέπειες, οι οποίες είναι η συνεχής εσωτερική ανησυχία για το μέλλον και για τη σχέση σου.

Νιώθεις συνεχώς το φόβο μήπως σε ανακαλύψει ο σύντροφος σου, σκέφτεσαι μήπως το πεις αλλά και πάλι σε πνίγει όλο αυτό το συναίσθημα της αβεβαιότητας.

Λόγος της απιστίας είναι η εθιστική συμπεριφορά

Όταν για παράδειγμα κάποιος ή κάποια είναι εθισμένη τόσο με το σεξ. Η συμπεριφορά αυτή μπορεί να οφείλεται σε ψυχολογικά αίτια, σε αυτή τη περίπτωση καλό είναι να συμβουλευτείτε έναν ειδικό.

Λόγος της απιστίας είναι και η αίσθηση της απομόνωσης 

Όταν ο σύζυγος ή η σύζυγος σας σας αγνοεί συνεχώς, είτε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων είτε επειδή σας έχει φάει η κλασσική ρουτίνα, τότε πολύ πιθανό να αναζητήσετε νέο σύντροφο.

Λόγος της απιστίας είναι και η κρίση ηλικίας

Όταν ειδικά οι γυναίκες μεγαλώνουν, και λέω ειδικά διότι οι γυναίκες το νιώθουν για τα καλά με την εμμηνόπαυση, όπου αρχίζουν όλα τα ορμονικά και επηρεάζετε εκτός από το σώμα και η ψυχολογία.  Όσον αφορά τη ψυχολογία το ίδιο ισχύει και για τους άνδρες, διότι πολλοί άνδρες έχουν πάθει κατάθλιψη επειδή συνειδητοποιούν ότι μεγάλωσαν.

Όμως η αλήθεια είναι ότι η απιστία δεν είναι η λύση στα προβλήματά σας, γιατί το μόνο που φέρνει είναι τύψεις. Μπορεί να φαίνεται σαν εύκολη απάντηση, αλλά στην πραγματικότητα δημιουργεί περισσότερα προβλήματα.

Γιατί ένας άνδρας όμως απιστεί με μια escort;

Δείτε περισσότερα για την απιστία:

One thought on “Ποιος είναι ο κύριος λόγος της απιστίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *