Στοίχημα, μάθε πως να επιβιώσετε από την γκανιότα

Στοίχημα, μάθε πως να επιβιώσετε από την γκανιότα

STOIXHMA-EPIVIOSETE-GKANIOTA

Στοίχημα, μάθε πως να επιβιώσετε από την γκανιότα

Στο στοίχημα θα συναντήσει κανείς δυο κύριες κατηγορίες παικτών. Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν αυτοί οι παίχτες που θα συμπληρώσουν ένα κουπόνι λίγα χρήματα μόνο και μόνο για να προσθέσουν λίγη παραπάνω αδρεναλίνη στην παρακολούθηση ενός μεγάλου αγώνα κάνοντάς την πιο ενδιαφέρουσα.

Από την άλλη πλευρά είναι οι παίχτες που παίζουνε στοίχημα συχνά, πυκνά. Συνήθως ποντάρουν μεγαλύτερα ποσά αλλά ακόμη και δεν το κάνουν σε ένα μόνο ποντάρισμα τα κέρδη που θα προσφέρουν στις στοιχηματικές εταιρείες θα είναι πολύ μεγάλα.

Στην δεύτερη κατηγορία οι παίχτες παρασύρονται και καταλήγουν να επαναλαμβάνουν τα λάθη τους και να καταλήγουν να παίζουνε στα τυφλά. Δώστε λίγο από το χρόνο σας και διαβάστε τους κανόνες που ακολουθούν έτσι ώστε να μην πέσετε στην λούμπα του τζόγου και να γίνεται έρμαια της διασκέδασης σας.

Το στοίχημα δεν είναι Τζόκερ

Είναι τεράστιο λάθος από μέρους σας να αντιμετωπίζεται τη συμπλήρωση του κουπονιού στο στοίχημα όπως τη συμπλήρωση ενός δελτίου Τζόκερ. Εδώ δεν έχει 5 και 1 ή πάμε για περισσότερα νούμερα γιατί έτσι θα αυξήσουμε τις πιθανότητες.

Στο στοίχημα επιλέξτε να παίξετε μονά σημεία. Όσο πιο πολύ εστιασμένο θα είναι το παιχνίδι σας στα μονά σημεία τόσο περισσότερες θα είναι και οι πιθανότητες να είσαστε νικητές ή να μην είσαστε αυτοί που γεμίζουν τον κουβά των bookmarkers.

Μην παρασύρεστε ποντάροντας άσκοπα μεγάλα ποσά στο στοίχημα

Έχετε στο μυαλό σας πως η νίκη στο στοίχημα δεν είναι δεδομένη ειδικά αν είστε ένας παίχτης που δεν φροντίζει να ενημερώνεται παρά μόνο ποντάρει για να ικανοποιήσει την ανάγκη του. Ατάκες όπως αν βάλω 10 θα πάρω 20 και το ποσό είναι πολύ μικρό θα σας ρίξουν στη λούμπα των λαθών.

Αν παίζετε στοίχημα για να αποκτήσετε το εξοχικό των ονείρων σας στη Χαλκιδική κρατήστε μικρό καλάθι γιατί με αυτή την τακτική δεν θα έχετε ούτε σκηνή για να στήσετε στις Καβουρότρυπες.

Φοβού την γκανιότα στο στοίχημα

Μην τρέχετε να ποντάρετε σε ότι ακούγετε περισσότερο γιατί μπορεί να ισχύει το ότι κινείται εκτελείται αλλά ότι κινείται εκτελεί κιόλας και δεν θα θέλατε να βρεθείτε κολλημένοι στον τοίχο. Στο στοίχημα τα κέρδη των παικτών περιορίζονται από τη γκανιότα η οποία είναι στην ουσία τα κέρδη των bookmarkers οπότε φοβού την τάση της μάζας κι ας είναι πολλά υποσχόμενη έτσι κι αλλιώς πάντα πολλά υποσχόμενη θα είναι.

Παίξτε στοίχημα με δική σας ευθύνη

Αναζητήστε τις γνώμες των Tipsters και συμμετέχετε σε μια συζήτηση σε ένα forum, προσπαθήστε να ενημερώνεστε από τους blogger στοιχήματος. Μπορείτε επίσης να κάνετε εγγραφή στο newsletter και να ενημερώνεστε για όλα τα προγνωστικά του στοιχήματος. Είναι πάρα πολύ καλό να συλλέγετε την πληροφορία γιατί το στοίχημα έχει να κάνει περισσότερο με τις γνώσεις σου για τα τεκταινόμενα στου χώρου αλλά και για το παιχνίδι και έχει να κάνει λιγότερο με την τύχη.

Ενημερωθείτε λοιπόν αλλά στο τέλος εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και το ένστικτό σας γιατί όσο και να ψάχνετε αυτόν που ευθύνεται για την περίπτωση της ήττας σας δεν θα τον βρείτε παρά μόνο αν κοιτάξετε στον καθρέφτη.

Μάθε περισσότερα για το στοίχημα:

  • Στοιχηματική δροσιά εκ Βραζιλίας
  • Μοναδικό στην Ελληνική επικράτεια
  • Non stop betting
  • Στοίχημα σε καθημερινή βάση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *