Πώς να ανανεώσετε την κουζίνα σας

Πώς να ανανεώσετε την κουζίνα σας

Πώς να ανανεώσετε την κουζίνα σας

Σύμφωνα με τηMontclair Roofing, εταιρεία που δραστηριοποιείται για πάνω από 25 χρόνια στις ανακαινίσεις σπιτιών, το βάψιμο και τη στέγαση στο New Jersey, από Έλληνες ομογενείς η ανανέωση της κουζίνας είναι σχετικά απλή υπόθεση. Εδώ βρίσκονται μερικές ιδέες για το πώς να ανανεώσετε την κουζίνα σας. Ίσως έχετε δει μερικές δημοφιλείς τάσεις κουζίνας του 2020 και θέλετε να προσθέσετε λεπτές πινελιές για να νιώσετε ότι η κουζίνα σας έχει εισέλθει στη σύγχρονη εποχή. Είτε ψάχνετε για μικρές είτε μεγάλες ιδέες για την ανακαίνιση της κουζίνας σας, αυτό είναι το κατάλληλο άρθρο για εσάς.

Απλές αλλαγές, όπως η αλλαγή χρώματος στα ντουλάπια σας με ένα εντονότερο χρώμα, η αλλαγή των φωτιστικών ή να ανανεώσετε τα πλακάκια σας μπορεί να δημιουργήσει μια μεγάλη αλλαγή. Εναλλακτικά, εάν προτιμάτε περισσότερο την παραδοσιακή πλευρά και προτιμάτε να ακολουθείτε κάποιες παραδοσιακές ιδέες ανακαίνισης κουζίνας, υπάρχουν πολλές τακτικές ανακαίνισης που θα ενημερώσουν την κουζίνα σας, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι αισθάνεστε άνετα στην κουζίνα σας.

Πώς να ανανεώσετε την κουζίνα σας σύμφωνα με τη montclair roofing

Εστιάστε στον φωτισμό

Είτε προτιμάτε μια δέσμη μονοχρωματικών φώτων είτε θέλετε με ένα μείγμα vintage (ένα παλιό φανάρι) και νέων (όπως τα κρεμαστά φώτα), αλλάζοντας τα φωτιστικά κατά την ανακαίνιση κουζίνας θα δείτε την κουζίνα σας με άλλο μάτι.

Οι κρεμαστές λάμπες από γυαλί με αντίκες γάλακτος φωτίζουν την κουζίνα, η οποία διαθέτει σπορ ντουλάπι. Δώστε κομψότητα στο σαλόνι της κουζίνας με έναν τοίχο με πλαίσιο,  ακόμα και φωτισμένο.

Αντικαταστήστε τις πόρτες του ντουλαπιού με τα μπροστινά τζάμια

Τα ντουλάπια μπορούν να κάνουν το δωμάτιο να αισθάνεται λίγο κλειστοφοβικό, αλλά ο επιπλέον χώρος αποθήκευσης είναι υπέροχος, ειδικά για συλλέκτες. Για να φρεσκάρετε μια κουζίνα, αντικαταστήστε τις συμπαγείς πόρτες του ντουλαπιού με τα μπροστινά τζάμια και όλοι κερδίζουν. Παίρνετε όλο το χώρο αποθήκευσης και οι φίλοι σας μπορούν να δουν όλα τα υπέροχα πράγματα που έχετε.

Αντί για ντουλάπι από τοίχο σε τοίχο που προκαλεί κλειστοφοβία, μπορείτε να έχετε ανοιχτά ράφια. Τα κάτω ντουλάπια, με συμπαγείς πόρτες, προσφέρουν μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο.

Βάψτε τα ντουλάπια σύμφωνα με τη montclair roofing

Το να βάλετε νέα ντουλάπια είναι μια ακριβή διαδικασία, πολύ περισσότερο τουλάχιστον από μερικά κουτιά βαφής. Το πράσινο είναι πραγματικά πανέμορφο χρώμα και ο καλύτερος τρόπος για να φρεσκάρετε τα θλιβερά παλιά ντουλάπια από ό,τι με μια ανοιχτόχρωμη  απόχρωση. Να είστε τολμηροί με το χρώμα.

Ποικίλες υφές

Δώστε άμεσο οπτικό ενδιαφέρον στην κουζίνα σας συνδυάζοντας και συνδυάζοντας πολλά υλικά και υφές. Σε αυτήν την κουζίνα, τα προσαρμοσμένα ντουλάπια κουζίνας σε κρεμ χρώμα φωτίζουν το χώρο και προσθέτουν αντίθεση στη χάλυβα. Το νησί είναι φτιαγμένο από ξυλεία κυπαρίσσι.

Αγκαλιάστε την αντίθεση

Πάγκοι από μαύρο γρανίτη και μαύρα βαμμένα δρύινα ντουλάπια προσφέρουν ένα δραματικό αντίθετο στους τοίχους της λευκής σανίδας αυτής της κουζίνας. Τα εξαρτήματα υδραυλικών σωληνώσεων δημιουργούν απρόσμενη τέχνη τοίχου.

Πειραματιστείτε με το ξύλο

Ένα έθιμο νησί, γεμάτο λαμαρίνα, αντανακλά τις δοκάρια του σπιτιού. Γιατί να σταματήσετε στα συνηθισμένα γενικά έξοδα; Πρόσθετα απλίκες κάνουν οποιοδήποτε πάγκο φωτισμένο σημείο για προετοιμασία.

Προσθέστε ένα φρέσκο ​​λευκό χρώμα

Ενοποιήστε τα πάντα με λευκό χρώμα. Στρώστε πάγκους από laminate για προσιτή βαλανιδιά. Ένας ασημένιος δίσκος χτυπά μια νότα luxe και χρησιμεύει ως σημείο κράτησης συνταγών: Απλά προσθέστε μαγνητάκια!

Ανακατέψτε το παλιό και το νέο

Οι κλασικές λεπτομέρειες της χώρας, όπως ένα νιπτήρα μπροστά από ποδιά, ντουλάπια από σανίδα και ένα νησί με ξύλο αχυρώνα παρέχουν μια ζεστή αντίθεση με τις συσκευές από ανοξείδωτο ατσάλι.

Δοκιμάστε ένα έντονο χρώμα στον τοίχο σύμφωνα με τη montclair roofing

Η πλούσια τοιχογραφία σε αυτήν την κουζίνα αναδεικνύει τις γκρίζες φλέβες του μαρμάρου και ένας πολυέλαιος ψύλλων ζεσταίνει το χώρο. Παρόλο που οι περισσότεροι ειδικοί προειδοποιούν να μην χρησιμοποιούν μαρμάρινους πάγκους στην κουζίνα, επειδή γρατσουνίζουν εύκολα, ορισμένοι επιλέγουν το υλικό για να πάρουν την ακριβή φθαρμένη εμφάνιση.

Κάντε το άνετο

Ένα καλά τοποθετημένο κάθισμα παραθύρου βλέπει σε μια πανέμορφη αυλή. Τα χειροποίητα παπλώματα, χαλιά και μαξιλάρια προσθέτουν εκρήξεις χρώματος στο κατάλευκο δωμάτιο.

Ασχοληθείτε με το πάτωμα της κουζίνας

Η αντικατάσταση του δαπέδου από σκληρό ξύλο είναι ακριβό και συνήθως απαιτεί επαγγελματική εγκατάσταση. Γι’ αυτό η Montclair Painting σας δίνει μερικές συμβουλές για τη διατήρηση του πατώματος της κουζίνας. Μπορείτε να καθαρίζετε το δάπεδο σας όσο πιο συχνά γίνεται για να αφαιρέσετε λειαντικά σωματίδια. Κατά το πλύσιμο των δαπέδων σας, χρησιμοποιήστε καθαριστικό δαπέδου ουδέτερου pH, Προστατέψτε το δάπεδο σας εφαρμόζοντας μερικές στρώσεις ξύλου που περιέχουν ένα μείγμα από πολυουρεθάνη και ακρυλικό.

Πώς να επαναφέρετε τα πλακάκια της κουζίνας σύμφωνα με τη montclair roofing

Εάν τα πλακάκια σας έχουν αποχρωματιστεί, μπορείτε να τα επαναφέρετε στην παλιά τους δόξα με ένα βαθύ καθαρισμό. συνιστά τον καθαρισμό επιφανειών πορσελάνης ή κεραμικών πλακιδίων με ουδέτερο pH, καθαριστικό δαπέδου χωρίς σαπούνι.

Ανανεώστε τις γραμμές στα πλακάκια σας προσλαμβάνοντας μια υπηρεσία αποκατάστασης όπως η Montclair Roofers. Αν και δεν είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας, αυτό θα είναι πολύ λιγότερο ακριβό από την αντικατάσταση του πλακακιού στην κουζίνα σας. Μόλις ολοκληρωθεί η αποκατάσταση και ο  καθαρισμός μπορείτε να αποτρέψετε μελλοντικές κηλίδες και αποχρωματισμούς, έχοντας το δάπεδο σας σφραγισμένο με χρώμα. Αυτή η διαδικασία μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αποκατάσταση των πάγκων της κουζίνας.

Πάγκοι κουζίνας

Η αλλαγή των πάγκων αντιπροσωπεύει συχνά ένα από τα μεγαλύτερα έξοδα σε κάθε ανακαίνιση κουζίνας. Ενώ οι πάγκοι είναι ένα μικρότερο κόστος, είναι ένας από τους ευκολότερους τομείς για να μειώσετε το κόστος της ανακαίνισης της κουζίνας σας με το να είστε έξυπνοι για την επιλογή του υλικού σας.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να διατηρήσετε οικονομική την ανακαίνιση της κουζίνας σας σε ό,τι αφορά τους πάγκους: Επιλέξτε πλαστικοποίηση, πλακάκια ή συμπαγή επιφάνεια εάν αντικαθιστάτε υπάρχοντες πάγκους. Μείνετε μακριά από γρανίτη και στερεά πέτρινα υλικά.

Αλλάξτε το υλικό αντί να τα αντικαταστήσετε. Αφαιρέστε τις υπάρχουσες πόρτες του ντουλαπιού και αντικαταστήστε με τις πόρτες σε ανανεωμένο στυλ. Ορίστε μια επιλογή από laminate ή Thermofoil εάν είστε έτοιμοι να αντικαταστήσετε τα υπάρχοντα ντουλάπια.

Πώς να ανανεώσετε την κουζίνα σας σύμφωνα με τη montclair roofing

Δοκιμάστε να εφαρμόσετε μερικές έξυπνες ιδέες για τους πάγκους της κουζίνας που είναι βέβαιο ότι θα ανανεώσουν κάθε τύπο κουζίνας, όπως κρεμαστά φώτα ή χρησιμοποιώντας ένα μη συμβατικό πάγκο όπως ένα παλιό τραπέζι αρτοποιίας. Υπάρχουν τόσες πολλές φανταστικές ιδέες για εύκολη ανακαίνιση της κουζίνας σας που θα θέλετε να ξεκινήσετε αμέσως.

Διαβάστε περισσότερα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *