Πόσο ασφαλείς είναι οι κλειδαριές ασφαλείας;

Πόσο ασφαλείς είναι οι κλειδαριές ασφαλείας;

kleidaries-asfaleias

Πόσο ασφαλείς είναι οι κλειδαριές ασφαλείας;

Τα τελευταία χρόνια όπου η εγκληματικότητα έχει φτάσει στα ύψη συνεχώς μαθαίνουμε για νέα κρούσματα παραβιάσεων οικιών αλλά και επαγγελματικών χώρων. Σίγουρα, κανένας δεν θα ήθελε να βρεθεί μπροστά στη θέα του παραβιασμένου προσωπικού του χώρου.

Για να μειωθούν οι πιθανότητες παραβίασης, οι πόρτες ασφαλείας σε συνδυασμό με τις κλειδαριές ασφαλείας μπορούν να βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό. Αυτό που επιθυμούμε είναι η προσωπική μας ασφαλείας και φυσικά των αγαπημένων μας προσώπων. Ας εξετάσουμε, λοιπόν, πόσο ασφαλείς είναι οι κλειδαριές ασφαλείας.

Τελικά είναι οι κλειδαριές ασφαλείας πραγματικά ασφαλείς;

Η απάντηση είναι ναι κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Η πιο σημαντική προϋπόθεση είναι η τοποθέτηση της κατάλληλης πόρτας ασφαλείας που να ταιριάζει με την κλειδαριά και να πληρεί όλες τις προϋποθέσεις αντι-διάρρηξης.

Κλειδαριές ασφαλείας νέου τύπου για μέγιστη ασφάλεια

Οι παλιές κλειδαριές ασφαλείας είναι απαραίτητο να αντικατασταθούν με νέου τύπου κλειδαριές τελευταίας τεχνολογίας. Στις ολοκαίνουριες κλειδαριές ασφαλείας υπάρχει ενισχυμένη πλάκα ατσαλομαγγανίου. Επιπλέον, οι κύλινδροι διαθέτουν συστήματα κατά του σπασίματος και του τρυπήματος (anti-bumping, anti-picking, anti-drilling) για να μην υπάρξει καμία περίπτωση παραβίασης τους.

Για μέγιστη ασφάλεια, κρίνεται απαραίτητη η τοποθέτηση πόρτας ασφαλείας. Οι πόρτες ασφαλείας συνδυάζονται με τις κατάλληλες κλειδαριές αφού κάθε μοντέλο δέχεται διαφορετικού τύπου κλειδαριά. Στο εμπόριο, σίγουρα θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε πόρτες και κλειδαριές ασφαλείας που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σας.

Επιλέξτε κλειδαριές ασφαλείας για να προστατεύσετε τον χώρο σας

Παράλληλα, γνωρίζουμε πως οι τελευταίας τεχνολογίας κλειδαριές ασφαλείας διαθέτουν ειδικό προστατευτικό σύστημα κατά του σπασίματος, κύλινδρο που λέγεται defender και με αυτό τον τρόπο εμποδίζεται να σπάσει σε περίπτωση που χρησιμοποιηθούν εργαλεία από τον επίδοξο διαρρήκτη.

Επιπλέον, διαθέτουν σύστημα αυτόματου κλειδώματος ώστε να μην υποχωρούν οι πίροι ακόμα και αν παραβιαστεί ο κύλινδρος ή αφαιρεθεί ολόκληρος από την κλειδαριά, χαρίζοντας έτσι τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Επειδή οι καιροί που διανύουμε είναι αρκετά δύσκολοι, η προσωπική σας ασφάλεια πρέπει να είναι πρωταρχικό σας μέλημα. Η τοποθέτηση κλειδαριάς ασφαλείας και πόρτας ασφαλείας είναι απαραίτητη για να ελαχιστοποιήσετε την πιθανότητα διάρρηξης. Βέβαια, καλό θα ήταν για να μηδενίσετε κάθε πιθανότητα να συνδυάστε και κάποια άλλη μέθοδο ασφαλείας, όπως την τοποθέτηση συναγερμού στον χώρο σας.

Δείτε περισσότερα για κλειδαριές ασφαλείας:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *