Πότε εκδίδονται οι αποφάσεις για τα ματς ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού

Πότε εκδίδονται οι αποφάσεις για τα ματς ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού

215

Αρκετά κρίσιμη θα είναι η εβδομάδα που έρχεται αναφορικά με τις υποθέσεις που εκκρεμούν στα ποδοσφαιρικά δικαστήρια και αφορούν στα τρία ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Και αυτό γιατί στην διάρκεια της επόμενης εβδομάδας θα γίνουν γνωστές οι αποφάσεις για τις τρεις αυτές υποθέσεις που ενδεχομένως θα κρίνουν και το πρωτάθλημα.

Η ιστοσελίδα dikisports.blogspot.gr έκανε γνωστό σε ποιο σημείο βρίσκεται η κάθε υπόθεση, ποιος δικαστής την έχει αναλάβει και πότε αναμένεται να βγει η απόφαση.

Χαρακτηριστικά αναφέρει:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ: Σήμερα διασκέφθηκε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ (πρόεδρος Δ. Σκουτέρης, μέλη Κ. Δεμέστιχας, Κ. Γεωργούλια – άπαντες πρωτοδίκες). Η απόφαση θα δημοσιευθεί τη Δευτέρα. Διακύβευμα: Αν θα διατηρηθεί ή όχι η αφαίρεση 3 βαθμών από τον Ολυμπιακό.

ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σήμερα εκδικάστηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ (πρόεδρος Χ. Καλαματιανός, μέλη Θ.Τζανάκης, Γ. Δημάκης – αρεοπαγίτες + διαιτητές/δικηγόροι Μ. Τρούλης-προτεινόμενος από τον Ολυμπιακό & Δ.Στάθης – προτεινόμενος από τον ΠΑΟΚ). Η απόφαση θα εκδοθεί την Τετάρτη. Διακύβευμα: Αν διατηρηθεί ή όχι η επιστροφή των 3 βαθμών στον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Τη Δευτέρα θα εκδοθεί η απόφαση και θα ανακοινωθεί το σκεπτικό από το πρωτοβάθμιο όργανο της Super League  (Σπ. Καποδίστριας, πρωτοδίκης). Διακύβευμα: Η τύχη του διακοπέντα αγώνα και ενδεχομένως  του τίτλου του πρωταθλητή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.