Τι πρέπει να προσέξουμε στα τάπερ όταν τα χρησιμοποιούν τα παιδιά;

Τι πρέπει να προσέξουμε στα τάπερ όταν τα χρησιμοποιούν τα παιδιά;

Τι πρέπει να προσέξουμε στα τάπερ όταν τα χρησιμοποιούν τα παιδιά;

Όλοι οι γονείς φυσικά προσέχετε πολύ τη διατροφή των παιδιών σας. Από το κολατσιό στο σχολείο έως το σνακ και το φαγητό στο σπίτι τα παιδιά σας πρέπει να τρώνε φρέσκα φρούτα και λαχανικά και να έχουν μια ισορροπημένη διατροφή. Ως γονείς λοιπόν θα πρέπει να προσέχετε που θα τοποθετήσετε το φαγητό για το λατρεμένο σας παιδί καθώς δεν μπορείτε να βάλετε σε οποιοδήποτε δοχείο το παιδικό φαγητό.

Προσέξτε το δοχείο φαγητού να είναι bpa free

Επιπλέον, μια ακόμη λεπτομέρεια που οφείλετε να ελέγξετε πριν αντικαταστήσετε τα παλιά σας τάπερ είναι να είναι εγκεκριμένα από την Ε.Ε (CE). Σε απλά συμβατικά τάπερ από πλαστικό ή αλουμίνιο υπάρχει πιθανότητα διαρροής επιβλαβών ουσιών. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα γίνεται λόγος για την χημική ουσία δισφαινόλη Α, γνωστή και ως BPA.

Προσέξτε λοιπόν το δοχείο φαγητού σας για το παιδί σας αλλά και για όλη την οικογένεια να είναι bpa free για να μπορείτε με ασφάλεια να απολαμβάνετε φαγητό και φρούτα χωρίς χημικές ουσίες επιβλαβή για τον οργανισμό.

Προσέξτε το φαγητό να μπει σε τάπερ που να κλείνει αεροστεγώς

Προσέξτε να διαλέξετε ένα τάπερ το οποίο να εφαρμόζει καλά το καπάκι του για να μην υπάρχουν απώλειες φαγητού και λερωθεί το παιδί σας.

Πείτε όχι σε γυάλινα δοχεία φαγητού για τα παιδιά

Δεν είναι καθόλου ασφαλές να τοποθετήσετε το φρούτο ή το φαγητό του παιδιού σας μέσα σε ένα γυάλινο τάπερ. Φανταστήκατε ποτέ τι θα συμβεί αν το μπολ πέσει κάτω και το παιδί σας στην προσπάθεια να μαζέψει τα κομμάτια του γυαλιού να τραυματιστεί από αυτά;

Επιλέξτε δοχεία φαγητού ειδικά για παιδιά, κατασκευασμένα από χάλυβα που είναι τα πιο ασφαλή και ανθεκτικά τάπερ της αγοράς. Σημαντικό είναι πως στο εσωτερικό δεν υπάρχει καμία επίστρωση όπως συμβαίνει στα κλασικά τάπερ αλουμινίου που αποβάλουν χημικές ουσίες στα τρόφιμα.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Thermogallery θα βρείτε μια ποικιλία από θερμούς φαγητού και τάπερ παιδικά για όλες τις χρήσεις.

Δείτε περισσότερα για τάπερ φαγητού:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *