Προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν οι Έλληνες στο… τριεθνές Survivor

Προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν οι Έλληνες στο… τριεθνές Survivor

fgohfd14

Για πρώτη φορά στο φετινό Survivor οι τηλεθεατές είδαν απόψε να διαγωνίζονται παίκτες από τρεις διαφορετικές χώρες. Από την Τουρκία, τη Ρουμανία και βέβαια την Ελλάδα. Την χώρα μας εκπροσώπησαν ο Ηλίας Γκότσης και η Κατερίνα Δαλάκα, ως οι παίκτες εκείνοι με τις περισσότερες νίκες από την αρχή του Survivor 2, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Το αγώνισμα που επιλέχθηκε για να διαγωνισθούν οι παίκτες από τις τρεις χώρες ήταν ένας γρήγορος στίβος ο οποίος κατέληγε σε κάτι που θύμιζε… πάζλ αλλά στο τέλος μετατρεπόταν σε στόχο.

Ο Ηλίας Γκότσης έκανε τρεις νίκες και η εμφάνιση του στο νέο αγώνισμα ήταν πολύ καλή αλλά ήρθε τρίτος με πρώτο τον Τούρκο και δεύτερο τον Ρουμάνο.

Μια από τα ίδια και η Κατερίνα Δαλάκα η οποία βέβαια έπαιζε και λίγο τραυματισμένη στο πόδι αλλά αν και έδωσε ότι είχε δεν κατάφερε να πάρει κάποια νίκη. Έτσι και η Κατερίνα ήρθε τρίτη με την  Ρουμάνα παίκτρια να κερδίζει και την Τουρκάλα να έρχεται δεύτερη.

Το έπαθλο για τους νικητές ήταν να συναντηθούν με τις οικογένειες τους, ενώ όπως είπε ο Σάκης Τανιμανίδης το αποψινό ήταν η αρχή μόνο καθώς θα ακολουθήσουν πολλά ακόμα παιχνίδια που θα θυμίζουν πρωτάθλημα μεταξύ των τριών χωρών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.