Προβλήματα με τα κανάλια eurosport; 24 Ώρες τεχνικοί NOVA Αθήνα

Προβλήματα με τα κανάλια eurosport; 24 Ώρες τεχνικοί NOVA Αθήνα

XALASE-TO-NOVA-TEXNIKOS-NOVA-1

Προβλήματα με τα κανάλια eurosport; 24 Ώρες τεχνικοί NOVA Αθήνα

Πόσο ενοχλητικό και εκνευριστικό είναι να ψάχνεις κάποιον τεχνικό NOVA, η κάποιον τεχνικό με άλλη ειδίκευση σε ώρα αλλά και ημέρα που δεν είναι εργάσιμες και να μην βρίσκεις τίποτα και να είσαι αναγκασμένος να περάσεις το χρόνο σου έτσι μένοντας με τη βλάβη και μην μπορώντας να ευχαριστηθείς τα αγαπημένα σου προγράμματα.

Δεν ξέρω αν έχετε βρεθεί σε αυτή τη δυσάρεστη θέση ποτέ αλλά εύχομαι να μην σας συμβεί. Ωστόσο επειδή των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν όπως λέει και ο σοφός λαός μας εγώ θα σας μιλήσω για το πρόβλημά που αντιμετώπισα με τα κανάλια eurosport την Κυριακή το βράδυ και για τη λύση που τελικά βρήκα.

Αν είσαστε κι εσείς στη δυσάρεστη θέση και ο λόγος που διαβάζετε αυτό το άρθρο είναι γιατί χρειάζεστε κάποια ουσιαστική συμβουλή τότε είστε στο σωστό μέρος και η αναζήτησή σας μπορεί να λάβει τέλος. Αν πάλι δεν αντιμετωπίζεται κάποιο πρόβλημα απλά πέσατε τυχαία πάνω στο άρθρο μην βιαστείτε να αποχωρήσετε γιατί η εμπειρία μου μπορεί να σας φανεί χρήσιμη.

Πρόβλημα με το σήμα στα κανάλια eurosport

Όπως σας ανέφερα και παραπάνω την Κυριακή το απόγευμα αντιμετώπισα ένα πρόβλημα με τα κανάλια eurosport. Για την ακρίβεια δεν υπήρχε σήμα σε κανένα από τα κανάλια eurosport. Η λύση που βρήκα μέσα internet ήταν να κάνω μία επαναφορά το δέκτη NOVA στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Κάνοντας επαναφορά όμως αν και το πρόβλημα φάνηκε να λύνεται στην αρχή στην πορεία συνειδητοποίησα ότι η κίνησή μου αυτή είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί ένα άλλο πρόβλημα με το NOVA. Για την ακρίβεια όταν ο δέκτης ήταν απενεργοποιημένος για αρκετή ώρα μετά δεν άνοιγε ως συνήθως από το τηλεκοντρόλ παρά μόνο από το switch on κουμπί που υπάρχει επάνω του.

Πέρα από αυτό χρειαζόταν πολύ περισσότερη ώρα για να ανοίξει από ότι ήθελε συνήθως ενώ όταν προσπαθούσα να δω τις πληροφορίες προγράμματος των nova καναλιών δεν μπορούσα να το κάνω για όλα τα κανάλια.

Τεχνικός NOVA 24 στις 24 ώρες και 7 στις 7 ημέρες

Όταν συνειδητοποίησα πως δεν πρόκειται μόνος μου να δώσω τη λύση τότε θυμήθηκα την εταιρεία τεχνικών που είχε αναλάβει κάποια στιγμή σε ώρα μη εργάσιμη να μου στείλει κάποιον υδραυλικό για να αποκαταστήσει κάποια διαρροή που είχα στην κουζίνα μου.

Πρόκειται για μία 24ωρη εταιρεία τεχνικών που διαθέτει πάνω από 40 ειδικότητες τεχνικών μία από τις οποίες είναι και οι τεχνικοί NOVA. Έτσι λοιπόν δεν έχασα χρόνο κάλεσα και η ανταπόκριση ήτανε άμεση.

Κάποια στιγμή κατάλαβα πως δεν πρόκειται μόνος μου να καταφέρω  να βρω μια λύση στο πρόβλημα και στην περίπτωση που θα το έκανα πολύ πιθανό να κατάφερνα να προκαλέσω κάποια άλλη βλάβη.

Δείτε ακόμη:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *