Πυροσβέστες πιάνουν στον αέρα μωρά και παιδιά από φλεγόμενο κτίριο

Πυροσβέστες πιάνουν στον αέρα μωρά και παιδιά από φλεγόμενο κτίριο

Σκηνές από ταινία δράσης θυμίζουν όσα διαδραματίστηκαν στη Τζόρτζια των ΗΠΑ, στη μεγάλη φωτιά της 3ης Ιανουαρίου, που άφησε 80 ανθρώπους άστεγους. Ένας από τους πυροσβέστες έπιασε στον αέρα ένα νεογέννητο μωρό, το οποίο πέταξαν οι ίδιοι οι γονείς του από τον τρίτο όροφο του φλεγόμενου κτιρίου.

fghfgh4

Στην ομάδα των πυροσβεστών που έσπευσε στο σημείο ήταν και η Jackie Peckrul, μητέρα και η ίδια τριών παιδιών. Η κατάσταση ήταν ήδη τραγική όταν έφτασε η πυροσβεστική, όπως περιγράφει: «Έβλεπες τις φλόγες, άκουγες τα ουρλιαχτά» ανέφερε.

fghfgh2

Η Peckrul πήρε μία σκάλα για να σώσει μια 12μελή οικογένεια με οκτώ παιδιά. Ζούσαν όλοι στο διαμέρισμα που φλεγόταν.

Ξαφνικά είδε «κάτι μπλε» να πέφτει. «Ήταν μια μπλε κουβέρτα, άφησα τη σκάλα και την έπιασα» λέει. Μέσα στην κουβέρτα ήταν ένα νεογέννητο αγόρι.

fghfgh5

Στη συνέχεια βοήθησε και την υπόλοιπη οικογένεια να κατέβει.

Η κάμερα που είχε στο κράνος του ένας από τους πυροσβέστες κατέγραψε τη σκηνή με έναν άνδρα να πιάνει στον αέρα ένα από τα μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας.

fghfgh3

Κατά την Peckrul, το ότι έπιασε το παιδί ήταν θαύμα. «Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν, θεέ μου, ας πιάσω αυτό το μωρό. Δεν μπορώ να φανταστώ τον φόβο της μητέρας, που σκέφτηκε πρώτα από όλα το παιδί της».

fghfgh6

Από τη φωτιά ένας άνθρωπος υπέστη εγκαύματα δεύτερου βαθμού.

Δείτε περισσότερα νέα και κουτσομπολιά στο rouxokosmima.gr.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *