Ρύθμιση κόκκινων δανείων για ιδιώτες και για επιχειρήσεις

Ρύθμιση κόκκινων δανείων για ιδιώτες και για επιχειρήσεις

rythmisi-kokkinon-daneion-gia-idiotes-kai-epixeiriseis-1

Ρύθμιση κόκκινων δανείων για ιδιώτες και για επιχειρήσεις

Είτε πρόκειται για ιδιώτη που χρωστάει σε δημόσιους φορείς και σε τράπεζες είτε για επιχειρηματία ο οποίος αδυνατεί να αντεπεξέλθει στην κάλυψη των υποχρεώσεων της επιχείρησής του, η ρύθμιση δανείων είναι αναγκαία προϋπόθεση ώστε να τα καταφέρει να επιβιώσει αλλά και να αναπτυχθεί μέσα στην κρίση.

Δεν είναι καθόλου αμελητέος ο αριθμός των Ελλήνων και των Ελληνικών επιχειρήσεων που έχουνε λυγίσει από το βάρος των χρεών και των επιτοκίων στην μεγάλη διάρκεια της οικονομικής κρίσης που διανύει η χώρα μας.

Το καλό νέο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι μπορεί ο οφειλέτης να αιτηθεί καλύτερης μεταχείρισης και να το καταφέρει σε έναν τεράστιο βαθμό. Για πάμε να δούμε όμως τι ισχύει πιο αναλυτικά.

Νόμος Κατσέλη και ιδιώτες

Οι ιδιώτες που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους για μεγάλα χρονικά διαστήματα είναι και αυτοί που ωφελούνται περισσότερο από τον νόμο Κατσέλη για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.

Αν μπορέσει κάποιος να ενταχθεί στο νόμο Κατσέλη αυτό που θα καταφέρει είναι να αποκτήσει μείωση του επιτοκίου έως και 100%, παράταση διαστήματος αποπληρωμής ακόμη και διαγραφή του χρέους του, με αυτό τον τρόπο θα εξασφαλίσει την διατήρηση της κύριας κατοικίας του.

Νόμος 4469/2017 και επιχειρήσεις

Οι επιχειρήσεις που έχουν ως φορολογική έδρα την Ελλάδα και το αθροιστικό σύνολο των οφειλών τους είναι της τάξεως των 20.000 ευρώ και πάνω, μπορούν να κάνουν αίτηση υπαγωγής στον νόμο 4469/2017.

Ο νόμος αυτός είναι στην ουσία ένας εξωδικαστικός μηχανισμός ρύθμισης οφειλών που δίνει την δυνατότητα στον δανειοδότη και στον δανειολήπτη να έρθουν σε μια συμφωνία μεταξύ τους, με την βοήθεια ενός τρίτου προσώπου του συντονιστή, χωρίς να χρειαστεί να φτάσει η υπόθεση, του χρέους αυτού, στα δικαστήρια.

Κάντε κι εσείς ρύθμιση των κόκκινων δανείων

Ο πιο ασφαλής και γρήγορος τρόπος για να κάνετε κι εσείς διαγραφή των κόκκινων δανείων που είναι στο όνομά σας ή στο όνομα της επιχείρησής σας είναι να αναθέσετε το έργο αυτό σε κάποιον ειδικό.

Η εταιρεία Virvilis, δραστηριοποιείται από το 1994 και ειδικεύεται, στο χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης, των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, των τραπεζικών προϊόντων και των ακινήτων.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας και δώσετε λύση στα οικονομικά θέματα που σας απασχολούν. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον Νόμο 4469/2017 για τον Εξωδικαστικό Μηχανισμό Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων, αλλά και για τον νόμο Κατσέλη, θα χαρούμε να ζητήσετε τις υπηρεσίες μας και να σας εξυπηρετήσουμε.

Μάθετε όλα όσα χρειάζεστε για την ρύθμιση των κόκκινων δανείων και των οφειλών:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *