Στα όπλα καλεί τον Τραμπ ο συνωμοσιολόγος που του έκλεισαν το Facebook!

Στα όπλα καλεί τον Τραμπ ο συνωμοσιολόγος που του έκλεισαν το Facebook!

gfhgfhf 1

Το Natural News είναι μια ακραία διχαστική αλλά εξαιρετικά δημοφιλής σελίδα του αμερικανικού Facebook, στην οποία απαγόρευσε προσφάτως ο κολοσσός της κοινωνικής δικτύωσης να ανεβάζει περιεχόμενο.

Το Natural News των 3 εκατ. followers δημοσιεύει τρελές θεωρίες συνωμοσίας και έχει μια αποκρυφιστική άποψη για τα πάντα. Ακόμα και ομοιοπαθητικό «εμβόλιο» κατά του Έμπολα σκαρφίστηκε κάποια στιγμή, με τα καμώματά του Mike Adams να τον κάνουν να τρώει πόρτα από το Twitter και το YouTube και να είναι ήδη από το 2017 στη μαύρη λίστα της Google.

Τώρα ήταν η σειρά του Facebook να τον αποκλείσει, μια κίνηση στην οποία απάντησε ο ιδρυτής του εναλλακτικού δικτύου αποκαλώντας τη «online εθνοκάθαρση», η οποία εκτελείται από εκείνους τους ανθρώπους που θέλουν να «υποδουλώσουν την ανθρωπότητα και να δημιουργήσουν Κόλαση πάνω στη Γη».

Και μετά κάλεσε σε πόλεμο κατά των κοινωνικών μέσων! «Οι τεχνοφασίστες, μεταξύ των οποίων και η Wikipedia, αποφάσισαν πως δεν θα επιτρέπεται κανένας αντίλογος που ερευνά τις επίσημες αφηγήσεις», έγραψε, «καμιά ερώτηση που να αμφισβητεί την ασφάλεια των τοξικών εμβολίων, του δικτύου 5G, της γεωμηχανικής, της χημειοθεραπείας και των ζιζανιοκτόνων».

Και κατόπιν δημοσίευσε ένα γραφικό στο οποίο εμφανίζονται ως «εχθροί της ανθρωπότητας» οι Mark Zuckerberg του Facebook και Jack Dorsey του Twitter, δίπλα στις φωτογραφίες του Χίτλερ και του Μουσολίνι!

Μετά έφτιαξε και ένα ωραιότατο βίντεο όπου καλεί τον Ντόναλντ Τραμπ να χρησιμοποιήσει ακόμα «και τον στρατό, αν χρειαστεί, ώστε να καταλάβει και να διαμελίσει τους τεχνολογικούς κολοσσούς». Τους «σύγχρονους φασίστες», όπως τους αποκαλεί, που είναι «πιο επικίνδυνοι από τον Αδόλφο Χίτλερ σε όρους μακροπρόθεσμης απειλής κατά της ανθρωπότητας».

Κι ενώ είναι μάλλον απίθανο να αναλάβει ένοπλη δράση ο αμερικανός πρόεδρος κατά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, και ο ίδιος ο Τραμπ δεν κρύβει πάντως την αρνητική άποψή του για τα μέσα, θεωρώντας τα προκατειλημμένα κατά του συντηρητικού κόσμου.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *