Βασιλειάδης: “Η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται κοντά στη διαλεύκανση της υπόθεσης Τζήλου”

Βασιλειάδης: “Η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται κοντά στη διαλεύκανση της υπόθεσης Τζήλου”

vasileiadis

Σε μια σημαντική αποκάλυψη προέβη την πρωτοχρονιά του 2019 ο Γιώργος Βασιλειάδης. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού υποστήριξε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ πως η Ελληνική Αστυνομία βρίσκεται κοντά στον εντοπισμό των δραστών της επίθεσης στον διαιτητή Αθανάσιο Τζήλο, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ήδη εντοπίσει το αυτοκίνητο με το οποίο κινήθηκαν πριν και μετά το θλιβερό περιστατικό που σημάδεψε το χιλιοταλαιπωρημένο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασιλειάδη:

Η Ελληνική Αστυνομία έχει πέσει με όλες τις δυνάμεις της πάνω από την υπόθεση και κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε για πρώτη φορά διαλεύκανση υπόθεσης. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω. Κρατάμε χαμηλά τους τόνους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα περάσουν τα συστήματα που θέλουν να μας φέρουν σε συνθήκες Κολομβίας. Αν αποκλείσουμε τους κάφρους από τα γήπεδα, όλα γίνονται. Η επίθεση στον Τζήλο ήταν η κορυφή του παγόβουνου. Είναι ένα σύστημα με πολλά προβλήματα. Γίνεται το πανηγύρι των τρελών.

Πρέπει να συζητήσουμε ουσιαστικά. Είμαι επιφυλακτικός. Θα δούμε τι θα γίνει. Θα είναι ενδιαφέρουσα η συνάντηση της 4ης Ιανουαρίου. Θα φανεί αν θα πάμε για να λύσουμε τα προβλήματα ή η παρουσία μας θα είναι μόνο για κοινωνικούς λόγους. Πάντως, έχω εμπιστοσύνη στον Βαγγέλη Γραμμένο. Είναι ένας δημοκράτης άνθρωπος που θέλει να αφήσει το στίγμα του, όμως τα προβλήματα είναι πολλά, ενώ είναι αρκετές οι πιέσεις που δέχεται“.

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και θέματα σπορ και στοίχημα:

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

[vc_row][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *