Τα είπαν Πιεμπονγκσάντ-Αλαφούζος για τις τελικές κινήσεις

Τα είπαν Πιεμπονγκσάντ-Αλαφούζος για τις τελικές κινήσεις

82

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει κάνει όλες τις κινήσεις που απαιτούνταν για την μεταβίβαση των μετοχών του στον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και πλέον έχει πετάξει το μπαλάκι στον Ταϊλανδό επιχειρηματία που καλείται να κάνει όσα είχε δεσμευθεί και ο ίδιος.

Οι Αλαφούζος-Πιεμπονγκσάντ στη διάρκεια της Πέμπτης είχαν αρκετές συναντήσεις όπου συζήτησαν όλα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής ενώ μίλησαν και για τις επόμενες κινήσεις της κάθε πλευράς με αφορμή άλλωστε και το Δ.Σ. της Παρασκευής (24/8) που θα ανακοινώσει νέα Α.Μ.Κ. για να αρχίσει να βάζει λεφτά στα πράσινα ταμεία ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας.

Στις συναντήσεις που έγιναν την Πέμπτη βρέθηκαν και στελέχη των επιτελείων των δυο πλευρών ώστε να συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες και οι εκκρεμότητες που υπάρχουν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Πιεμπονγκσάντ αναχώρησε από την Ελλάδα χθες το βράδυ και αναμένεται και πάλι στην χώρα μας την επόμενη εβδομάδα με τις δυο πλευρές να υπογράφουν το σχετικό παραχωρητήριο των μετοχών αφού ρυθμιστούν και όσα συζήτησαν στα τελευταία ραντεβού που είχαν.

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και θέματα σπορ και στοίχημα:

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

[vc_row][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *