Θέλει την κεντρική διαχείριση της Super League η Cosmote TV

Θέλει την κεντρική διαχείριση της Super League η Cosmote TV

73

Δυναμικό μπάσιμο για την κεντρική διαχείριση της Super League Σουρωτή κάνει η Cosmote TV. Το συνδρομητικό κανάλι θέλει να κάνει δικά του τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ελληνικού πρωταθλήματος και στο πλαίσιο αυτό έγινε μια πρώτη συνάντηση το πρωί της Τετάρτης (7/3) με τους ανθρώπους της διοργανώτριας αρχής, επιβεβαιώνοντας και το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Στη συνάντηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, έγινε συζήτηση για την κεντρική διαχείριση και ο OTE έδειξε άμεσο ενδιαφέρον για να πάρει τα δικαιώματα του πρωταθλήματος. Μάλιστα, τα στελέχη του εντυπωσιάστηκαν από την παρουσίαση της Λίγκας και θα γίνουν και άλλες συναντήσεις το προσεχές διάστημα.

Η συζήτηση αφορούσε το μοντέλο της κεντρικής διαχείρισης και όχι μεμονωμένες συμφωνίες με ομάδες και μάλιστα τονίστηκε ότι το ελληνικό πρωτάθλημα αποτελεί το Νο1 τηλεοπτικό προϊόν για την Ελλάδα. Ο ΟΤΕ δείχνει άμεσο ενδιαφέρον και θέλει να κάνει δικό του το προϊόν, το οποίο μέχρι φέτος ανήκει στη NOVA και η οποία έχει αποφασίσει να πάει σε ξεχωριστές συμφωνίες με κάποιες ομάδες.

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και θέματα σπορ και στοίχημα:

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

[vc_row][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *