Την Παρασκευή η συζήτηση για το άνοιγμα του ερασιτεχνικού αθλητισμού

Την Παρασκευή η συζήτηση για το άνοιγμα του ερασιτεχνικού αθλητισμού


Στην επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων, την προσεχή Παρασκευή (29/1), θα τεθεί στο τραπέζι το άνοιγμα του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Αυτό ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Realfm και απαντώντας στη σχετική ερώτηση.

«Από χώρα σε χώρα τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Εμείς έχουμε φτιάξει μια δομή με απόφαση του πρωθυπουργού και για κάθε κλείσιμο, άνοιγμα, πρωτόκολλο, υπάρχει εισήγηση της επιτροπής λοιμωξιολόγων», υπογράμμισε.

«Όσον αφορά τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, ή τα κολυμβητήρια ή τη Football League, έχουμε ήδη απευθυνθεί στην αρμόδια επιτροπή και εξ όσων γνωρίζω την Παρασκευή στη συνεδρίαση της επιτροπής θα είναι από τα θέματα που θα συζητηθούν».

Και συμπλήρωσε: «Καταλαβαίνω πολύ καλά την κόπωση, την απογοήτευση, όλο αυτό που ακολουθεί όποιον έχει μπει στον αθλητισμό και ζητώ κατανόηση και υπομονή. Βήμα-βήμα πάμε».

Ως προς την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου, ο υφυπουργός ανέφερε πως «ως κυβέρνηση είμαστε σε θέση να πούμε ότι εξετάζεται η αλλαγή του νόμου, ώστε να μην υπάρχει παραγραφή για όλα αυτά τα εγκλήματα και πράξεις βιασμού».

 

 

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.