«Το ΠΑΣΟΚ μόνο του δεν μπορεί πια, αλλά και χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν γίνεται τίποτα στον χώρο»

«Το ΠΑΣΟΚ μόνο του δεν μπορεί πια, αλλά και χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν γίνεται τίποτα στον χώρο»

skanadal.medium

Την αισιοδοξία του για την πορεία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, με αφορμή τη συμμετοχή 210.000 ψηφοφόρων στην πρόσφατη εκλογή ηγεσίας, εκφράζει ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Κώστας Σκανδαλίδης σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής.

Ο κ. Σκανδαλίδης τονίζει ότι «είναι η τελευταία ευκαιρία για τις υπάρχουσες δυνάμεις του χώρου να μετεξελιχθούν», ενώ σημειώνει ότι «κανείς δεν έχει δικαίωμα να υποστείλει τη σημαία όσες προσπάθειες και αν απαιτηθούν».

Για τη μορφή του νέου φορέα υποστηρίζει ότι «η πορεία πρέπει να είναι προς έναν ενιαίο και αυτοδύναμο σχηματισμό», ενώ υπογραμμίζει την ανάγκη «να το πάρουμε απόφαση και να μην εθελοτυφλούμε: Το ΠΑΣΟΚ μόνο του δεν μπορεί πια, αλλά και χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν γίνεται τίποτα στον χώρο», όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο κ. Σκανδαλίδης ασκεί κριτική στους χειρισμούς της κυβέρνησης κατά την επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου λέγοντας ότι «βρεθήκαμε αμυνόμενοι σε προκλητική επίθεση από έναν κακόπιστο Ερντογάν που επιχείρησε επί του εδάφους μας να αμφισβητήσει απαράγραπτα δικαιώματά μας».

Τέλος, χαρακτηρίζει ως «επικοινωνιακό τρικ με έντονη οσμή λαϊκισμού» την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην συμμετάσχει η Ντόρα Μπακογιάννη σε μια νέα κυβέρνηση της ΝΔ, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι «δεν χτυπάς την οικογενειοκρατία στο πρόσωπο στελεχών δοκιμασμένων και με πολύχρονη διαδρομή. Τη χτυπάς στην αφετηρία της όταν γίνεται κατ’ απονομή κληρονομικού δικαιώματος».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.