Το SPORT24 στο Τόκιο – Άγγελος Βλαχόπουλος: “Δεν έχουμε ξαναδεί την Ελλάδα να παίζει έτσι”

Το SPORT24 στο Τόκιο – Άγγελος Βλαχόπουλος: “Δεν έχουμε ξαναδεί την Ελλάδα να παίζει έτσι”

vlachopoulos

Ο Άγγελος Βλαχόπουλος παραδέχθηκε στο Sportsfeed.gr, που συνεργάζεται με το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες, πως αυτό που πέτυχαν αυτός κι οι συμπαίκτες του στο Τόκιο είναι κάτι που ονειρεύονταν από παιδιά.

Συνέντευξη στην Πηνελόπη Γκιώνη

Ο εκ των ηγετών του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος τόνισε μάλιστα πως ο βαθμός ανταγωνιστικότητας της Ελλάδας έναντι των κορυφαίων ομάδων του πλανήτη είναι ένα στοιχείο που δεν είχαμε ξαναδεί ως τώρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Είναι κάτι μοναδικό. Από τότε που ξεκινήσαμε, από μωρά παιδιά το όνειρό όλων ήταν αυτό, να φτάσουμε σε ένα Ολυμπιακό μετάλλιο. Όσες συνεντεύξεις έχουμε δώσει όλα αυτά τα χρόνια, λέγαμε αυτό. Ήρθε εν τέλει, μετά από πολύ μεγάλες εμφανίσεις. Δεν έχουμε ξαναδεί την Ελλάδα να παίζει έτσι. Κοντράρουμε τον οποιονδήποτε. Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ αυτό. Εγώ έχω πει ότι θα συνεχίσω μέχρι το Λος Άντζελες, από το 2015 ή 2016 αν θυμάμαι καλά“.

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.