Το Tinder δεν πιστεύει πια πως πρέπει να είσαι κοντά στον άλλο για να φλερτάρεις

Το Tinder δεν πιστεύει πια πως πρέπει να είσαι κοντά στον άλλο για να φλερτάρεις


Τους γεωγραφικούς περιορισμούς σκοπεύει να άρει η δημοφιλέστερη εφαρμογή γνωριμιών, αφήνοντας το φλερτ να λαμβάνει χώρα παντού στον κόσμο.

Το Tinder δεν θεωρεί πλέον πως η φυσική εγγύτητα είναι απαραίτητη προϋπόθεση για μια γνωριμία, γι’ αυτό και ανακοίνωσε προσφάτως πως θα εγκαινιάσει το Global Mode.

Μια νέα επιλογή για τους χρήστες του ώστε να μπορεί να εμφανίζεται το προφίλ τους παντού στον κόσμο, βρίσκοντας έτσι ταίρι στις τέσσερις γωνιές της Γης.

shutterstock 1466905379

shutterstock 1466905379

Το χαρακτηριστικό είναι διαφορετικό από τη σημερινή και πληρωμένη υπηρεσία Passport, που σου επιτρέπει να δεις προφίλ από μια συγκεκριμένη τοποθεσία. Όπου σκοπεύεις να ταξιδέψεις, για παράδειγμα.

Στο δωρεάν Global Mode, τα προφίλ των ανθρώπων θα είναι παντού στον κόσμο διαθέσιμα. Η υπηρεσία είναι σε δοκιμαστικό στάδιο και θα εγκαινιαστεί στο άμεσο μέλλον.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *