Τραπεζικό λάθος την έκανε να ξυπνήσει πλουσιότερη κατά… 21 εκατ. ευρώ

Τραπεζικό λάθος την έκανε να ξυπνήσει πλουσιότερη κατά… 21 εκατ. ευρώ

gdfgdrhdfgserthtrd000

Μια Αυστραλή σηκώθηκε μια ωραία πρωία για να δει την τράπεζά της όχι μόνο να αποπληρώνει την υποθήκη της αλλά και να της κάνει κι ένα δωράκι αξίας 21 εκατ. ευρώ (24,5 εκατ. δολάρια)!

Η δικηγόρος Clare Wainwright από το μακρινό Σίδνεϊ άνοιξε την τραπεζική εφαρμογή στο κινητό της και είδε πως ήταν πλούσια. Βαθύπλουτη δηλαδή!

Το λάθος ήταν μια διατραπεζική δυσλειτουργία στην επικοινωνία δύο χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων της χώρας, όπου της χρεώθηκαν και της πιστώθηκαν μετά μερικά εκατομμύρια στον λογαριασμό της, και παρά το γεγονός ότι η κοπέλα επικοινώνησε και με τις δύο τράπεζες, τα χρήματα παρέμεναν ακόμα στον λογαριασμό της!

Μιλώντας στο «Fairfax Media», η δικηγόρος είπε πως δεν σκοπεύει να ξοδέψει τα χρήματα, καθώς δικηγόρος είναι και ξέρει πως αυτά τα πράγματα δεν καταλήγουν συνήθως καλά: «Κυρίως γιατί ξέρω πως δεν θα τελειώσει καλά το να το παίξεις χαζός σε αυτή την ιστορία». Η τράπεζα της είπε πως θα διορθωθεί το λαθάκι των 21 εκατ. εντός… τριών εργάσιμων ημερών, μιας και δεν ανησυχεί ξεκάθαρα για μια ανάληψη.

«Προφανώς δεν κατανοούν πως θα μπορούσα απλώς να το σκάσω από τη χώρα», λέει εντυπωσιασμένη η δικηγόρος από την αδιαφορία με την οποία αντιμετωπίζει η τράπεζα το θέμα.

Όταν τη ρώτησε πάντως η εφημερίδα τι θα έκανε αν μπορούσε να ξοδέψει τα λεφτά, εκείνη είπε πως θα αγόραζε πιθανότατα ένα νησί…

Δείτε περισσότερα νέα και κουτσομπολιά στο rouxokosmima.gr.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *