Ξέσπασμα Μπάιλς: “Τώρα είναι σαν να είμαι και εγώ άνθρωπος”

Ξέσπασμα Μπάιλς: “Τώρα είναι σαν να είμαι και εγώ άνθρωπος”

biles

Κατάθεση ψυχής έκανε η Σιμόν Μπάιλς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “Time”. Η σπουδαία γυμνάστρια αναφέρθηκε στις δυσκολίες που πέρασε όλο αυτό το διάστημα.

Παράλληλα, μίλησε για τις αντιδράσεις του κόσμου προς το πρόσωπό της, αλλά και για τα όσα συνέβησαν στο Τόκιο και την οδήγησαν στην απόφαση να συμμετάσχει μόνο στον τελικό της δοκού ισορροπίας.

“Αν πάω σε σούπερ μάρκετ ή οπουδήποτε, με συγχαίρουν. θα ήθελα να μάθω γιατί με συγχαίρουν. Για τα γενέθλιά μου, για την επαγγελματική μου καριέρα; Πάντα με συγχαίρουν για τη νίκη. Αλλά τώρα, όμως, είναι σαν να είμαι και εγώ άνθρωπος, σαν να είμαι ευάλωτη. Είναι ωραίο που αναγνωρίζουν τι έχω κάνει, τι κάνω και τι έχω ξεπεράσει” είπε αρχικά η Μπάιλς.

Στη συνέχεια μίλησε για τα όσα συνέβησαν στο Τόκιο: Στους Ολυμπιακούς Αγώνες ήμουν εκτός τόπου, δεν μπορούσα να συγχρονίσω το μυαλό μου με το σώμα μου. Το να αποφασίσω ότι δεν θα αγωνιστώ στους τελικούς στο άλμα, ήταν δύσκολο. Δεν είχα αποχωρήσει ποτέ από Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ή Ολυμπιακούς Αγώνες. Ήταν παράξενο, γιατί ήξερα ότι δεν μπορούσα να κάνω τις ασκήσεις μου με ασφάλεια. Το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να φτιάξω τη διάθεση των άλλων αθλητών εντός και εκτός του αγώνα, να είμαι εκεί και να τους ενημερώσω ότι όλα ήταν καλά”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.