Εκτελεστικός διευθυντής της Μάντσεστερ Σίτι: "Οι κατηγορίες είναι ψευδείς"

Η κατάσταση μπορεί να χειροτερεύσει μάλιστα για τη Σίτι, αφού απειλείται ακόμη και με αφαίρεση του πρωταθλήματος του 2014, ενώ η UEFA ξεκινά νέες έρευνες για τους χορηγούς στο Άμπου Ντάμπι από το 2016 και έπειτα.

Στην αντεπίθεση πέρασε ο εκτελεστικός διευθυντής της Μάντσεστερ Σίτι, Φεράν Σοριάνο, ο οποίος τόνισε σε δηλώσεις του: “Οι φίλοι μας πρέπει να είναι σίγουροι για δύο πράγματα. Το πρώτο είναι ότι οι κατηγορίες είναι ψευδείς. Το δεύτερο ότι θα κάνουμε τα πάντα για να το αποδείξουμε”.

Στην συνέχεια μίλησε για τον νόμιμο τρόπο χρηματοδότησης της Σίτι και για τη βιωσιμότητα της ομάδας του: “Ο ιδιοκτήτης δεν έχει βάλει χρήματα στο κλαμπ που δεν έχουν δηλωθεί κατάλληλα. Είμαστε ένα βιώσιμο κλαμπ, κερδοφόρο, δεν έχουμε χρέη και οι λογαριασμοί μας έχουν ελεγχθεί πολλές φορές από ελεγκτές, ρυθμιστικές αρχές και επενδυτές”.

Τέλος αναφέρθηκε στις διαδικασίες βάσει των οποίων έγινε ο έλεγχος από την UEFA: “Η διαδικασία έγινε από πληροφορίες που διέρρευσαν από τα ΜΜΕ. Κάθε βήμα πιο μακριά, κάθε εμπλοκή που είχαμε μας θεωρούσαν ενόχους πριν συζητήσουμε κάτι. Στο τέλος ήταν μία εσωτερική διαδικασία που ξεκίνησε και κρίθηκε από το σώμα του FFP στην UEFA”.

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και θέματα σπορ και στοίχημα:

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

[vc_row][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *