Οι χειροποίητες MV Agusta

Οι χειροποίητες MV Agusta

Η ιδέα γεννήθηκε από το στενό δεσμό μεταξύ της MV Agusta και του CRC (Centro Ricerche Castiglioni) στην Ιταλία που εμπνεύστηκαν έναν νέο τρόπο για την παραγωγή ακόμη πιο εξωτικών μοτοσυκλετών.

Το RSV σημαίνει Reparto Veicoli Speciali και θέτει ψηλά τον πήχη. Όχι μόνο ποιότητα, αλλά και τελειότητα, όχι μόνο έρευνα, αλλά όραμα. όχι μόνο επιδόσεις, αλλά συναισθήματα, αποτελούν τους άξονες στους οποίους κινείται.

agusta2

Η MV Agusta παρουσίασε το RSV # 1, ως το πρώτο μοντέλο που δημιουργήθηκε από το Reparto Veicoli Speciali. Ένα ντεμπούτο που συμβαδίζει με την ασυμβίβαστη, ακραία σχεδίαση της εταιρείας και δίνει απόλυτη ελευθερία στις επιλογές σχεδιασμού και υλικών.

Πρόκειται για χειροποίητες μοτοσυκλέτες χωρίς περιορισμούς κόστους ή επιλογών του marketing. Οι σχεδιαστές στο Reparto Veicoli speciali πήραν μια ήδη εμβληματική μοτοσυκλέτα ως αφετηρία και στη συνέχεια προχώρησαν με επεμβάσεις σε όσα σημεία ήταν δυνατόν να εφαρμοστεί η χρήση εξωτικών υλικών και υψηλής τεχνολογίας.

agusta3

Η ποιότητα των υλικών, το συνολικό styling, οι επιδόσεις και η μοναδικότητα κάθε μοτοσυκλέτας αποτελούν το στόχο και το όραμα της “νέας” γραμμής παραγωγής «ειδικών οχημάτων» στο εργοστάσιο της Schiranna.

Σε περιορισμένη παραγωγή, οι αριθμημένες χειροποίητες μοτοσυκλέτες αντανακλούν τη φιλοσοφία της MV Agusta με την επιλογή ακριβών μετάλλων και υλικών στο βαθμό που επιθυμεί ο πελάτης. Διαμορφώνοντας ανάλογα και το κόστος.

Κύρια χαρακτηριστικά του MV Agusta RVS # 1

Κινητήρας: Τετράχρονος τρικύλινδρος με 12 βαλβίδες

Διάμετρος: 79 mm x 54,3 mm

Μέγιστη ισχύς: 140 Hp / 12,500 στροφές έως 150 Hp στις 12,800 στροφές

Μέγιστη ροπή: 8,87 kgm / 10,100 στροφές

Ξηρό βάρος: 168 κ. έως 160 κ. (αναλόγως υλικών)

Τιμή: από 36.000 ευρώ

agusta4agusta5agusta6agusta7agusta8agusta1

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε περισσότερα νέα και κουτσομπολιά στο rouxokosmima.gr.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *