Πόσο σημαντικό είναι το SEO για την επιχείρηση σας;

Πόσο σημαντικό είναι το SEO για την επιχείρηση σας;

SEO-EPIXEIRISEIS

Πόσο σημαντικό είναι το SEO για την επιχείρηση σας;

Η παρουσία της επιχείρησης σας στο ίντερνετ δεν είναι αρκετή για να εξασφαλίσει την επιτυχία της επιχείρησης σας ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Χρειάζεστε κάτι περισσότερο από ένα απλό Website για να μπορέσετε να κάνετε πωλήσεις από το ίντερνετ, να βρείτε νέους πελάτες ή να κρατήσετε τους ήδη υπάρχοντες.

Αυτό που χρειάζεστε είναι η κατάλληλη προώθηση της ιστοσελίδας σας μέσα από σωστές τεχνικές SEO ή βελτιστοποίησης ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης.

Γιατί θα πρέπει να προωθείτε την ιστοσελίδα σας σε μηνιαία βάση;

SEO-EPIXEIRISEIS

Η προώθηση της ιστοσελίδας σας σε μηνιαία βάση είναι πλέον αναγκαιότητα κάθε επιχειρηματία στο ίντερνετ λόγω κυρίως του ανταγωνισμού που υπάρχει.

Κάθε μέρα όλο και περισσότερες ιστοσελίδες κάνουν την εμφάνιση τους, άλλες μικρές, άλλες προσεγμένες με στόχο να σας κάνουν να γίνεται πελάτες τους.

Άμα δεν το έχετε προσέξει, η οικονομική κρίση στη χώρα μας έχει οδηγήσει πάρα πολλές επιχειρήσεις στο ίντερνετ στην προσπάθεια τους να αντικαταστήσουν τον χαμένο φυσικό τζίρο με ηλεκτρονικό τζίρο και με προσφορές μέσω ίντερνετ.

Το ηλεκτρονικό εμπόριο και οι πωλήσεις μέσω ίντερνετ είναι μια αγορά που ανθίζει σήμερα και τα τελευταία χρόνια τρέχει με ποσοστό ανάπτυξης γύρω στο 20% ετησίως, ενώ το 2016 αναπτύχθηκε μόνο με 5% σύμφωνα με το Eltrun.

Αυτό δείχνει ότι υπάρχουν σημάδια κόπωσης της ανάπτυξης των ηλεκτρονικών αγορών κυρίως λόγω της μείωσης του διαθέσιμου εισοδήματος από πλευράς των καταναλωτών.

Ο ανταγωνισμός είναι αυτός που θα σας αναγκάσει να γίνετε ευρηματικοί στο μάρκετινγκ στο ίντερνετ και πιο προσεκτικοί στις κινήσεις σας, ενώ θα πρέπει να αντιληφθείτε ότι δεν γίνεται να τα κάνετε όλα μόνοι σας και ίσως χρειαστείτε και την βοήθεια των ειδικών.

Ζητήστε την βοήθεια των ειδικών στην προώθηση ιστοσελίδων

Επομένως για να κερδίσετε και εσείς το δικό σας μερίδιο αγοράς σε μια όλο και περισσότερο ανταγωνιστική αγορά, θα πρέπει να συμβουλευτείτε κάποιο γραφείο SEO για να μπορέσετε να καταστρώσετε ένα σωστό πλάνο μάρκετινγκ στο ίντερνετ.

Ένα σωστό πλάνο μάρκετινγκ στο ίντερνετ περιλαμβάνει όλα τα παρακάτω:

 • Βελτίωση του Brand Awareness
 • Αύξηση της επισκεψιμότητας
 • Αύξηση των μετατροπών των επισκεπτών σε πελάτες
 • Αύξηση των πωλήσεων
 • Διαχείριση εταιρικής φήμης
 • Social media marketing
 • SEO
 • Διαφήμιση στο ίντερνετ
 • Δημιουργία περιεχομένου
 • Δημιουργία ηλεκτρονικών διαγωνισμών
 • Βίντεο μάρκετινγκ και
 • Email marketing

Όπως γίνεται αντιληπτό, είναι λίγο δύσκολο να κάνουμε διάκριση σήμερα της καμπάνιας SEO ή της εκστρατείας στο μάρκετινγκ στο ίντερνετ γιατί το ένα αντικείμενο εισέρχεται στο άλλο και αλληλοκαλύπτονται πάρα πολλές φορές.

Σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις στο SEO και με τη θεωρία του ολιστικού SEO, όλα μετράνε πλέον εκτός από τους 200 βασικούς παράγοντες SEO του αλγορίθμου της Google και η ενοποίηση πολλών πραγμάτων στο ίντερνετ άλλες φορές λειτουργεί υπέρ σας και άλλες φορές κατά.

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε για να μπορέσετε να πετύχετε γρηγορότερα τα καλύτερα αποτελέσματα με μικρότερο το δυνατόν κόστος είναι να ζητήσετε μια προσφορά προώθησης της ιστοσελίδας σας από τους ειδικούς.

Δείτε περισσότερα για το SEO:

One thought on “Πόσο σημαντικό είναι το SEO για την επιχείρηση σας;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *