Στο Αυτόφωρο ο άνδρας που ταμπουρώθηκε σε συμβολαιογραφείο

Στο Αυτόφωρο ο άνδρας που ταμπουρώθηκε σε συμβολαιογραφείο

CEA7CE95CE99CEA1CE9FCEA0CE95CE94CE95CEA3 CEA3CEA5CE9BCE9BCE97CEA8CE97

Με την αυτόφωρη διαδικασία παραπέμφθηκε να δικαστεί ο 62χρονος που «ταμπουρώθηκε» χθες σε συμβολαιογραφικό γραφείο της Θεσσαλονίκης και απειλούσε να αυτοπυρποληθεί. Ο ίδιος ζήτησε και πήρε αναβολή για να δικαστεί τη Δευτέρα, 16/4, ενώ το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε ήρε την κράτησή του.

Νωρίτερα, προσήχθη στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης, η οποία του απήγγειλε τις κατηγορίες του εμπρησμού και της διακεκριμένης περίπτωσης φθοράς, αμφότερες σε βαθμό πλημμελήματος. Όταν εμφανίστηκε μπροστά στο δικαστήριο ζήτησε νομική βοήθεια και προκειμένου να βρει συνήγορο υπεράσπισης αποφασίστηκε η αναβολή της δίκης.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η εισαγγελέας της έδρας εισηγήθηκε να μην αρθεί η κράτησή του μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση, κρίνοντας ότι είναι ύποπτος τέλεσης νέων αξιοποίνων πράξεων, πρόταση όμως που δεν έγινε δεκτή από το δικαστήριο.

Απευθυνόμενος προς τον προεδρεύοντα του δικαστηρίου, ο κατηγορούμενος είπε ότι δεν έχει τρόπο βιοπορισμού και πρόσθεσε ότι «η αιτία είναι ο συμβολαιογράφος», με τον οποίο ο ίδιος διατείνεται ότι έχει οικονομική διαφορά, προερχόμενη από προηγούμενη επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

Αυτό, άλλωστε, φαίνεται ότι αποτέλεσε την αιτία για την πράξη του να εισβάλει στο συμβολαιογραφικό του γραφείο, όπου, κρατώντας μπουκάλια με βενζίνη, απειλούσε να βάλει φωτιά. Ο συμβολαιογράφος και οι δύο συνεργάτιδές του απομακρύνθηκαν από το γραφείο, όπου ο 62χρονος παρέμεινε μόνος του για περίπου δύο ώρες. Όσο βρισκόταν στο γραφείο φέρεται ότι προκάλεσε μικρής έκτασης φωτιά η οποία σβήστηκε άμεσα χωρίς να επεκταθεί, ενώ κατόπιν διαπραγμάτευσης πείστηκε τελικά να παραδοθεί στους αστυνομικούς.

Δείτε περισσότερα νέα και κουτσομπολιά στο rouxokosmima.gr.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *