Το «Χ» επίσημο λογότυπο και στην εφαρμογή για κινητά, ξηλώθηκε το σήμα και στο κτίριο

Το «Χ» επίσημο λογότυπο και στην εφαρμογή για κινητά, ξηλώθηκε το σήμα και στο κτίριο


Το X, παλαιότερα γνωστό ως Twitter, απέσυρε επίσημα το διάσημο μπλε και άσπρο λογότυπο του πουλιού.

Το εικονίδιο στην εφαρμογή και για κινητά άλλαξε σε “Χ” αργά το βράδυ της Παρασκευής στην τελευταία φάση μιας σαρωτικής αλλαγής του ονόματος που ανακοίνωσε ο ιδιοκτήτης της πλατφόρμας Έλον Μασκ νωρίτερα αυτό το μήνα.

REUTERS/Carlos Barria

Η εταιρεία παρουσίασε προηγουμένως το λογότυπο στον Ιστό και κυκλοφόρησε τον τομέα X.com, αν και το Twitter.com παραμένει επίσης στον αέρα.

Ο Μασκ, ο οποίος απέκτησε την πλατφόρμα για 44 δισεκατομμύρια δολάρια στα τέλη του περασμένου έτους, έγραψε σε μια ανάρτηση την Κυριακή ότι η εταιρεία σύντομα θα «αποχαιρετήσει το brand του twitter και, σταδιακά, σε όλα τα πουλιά».

Η μετάβαση από το Twitter στο X αντανακλά το όραμα του Μασκ να μετατρέψει την πλατφόρμα σε κάτι που ο ίδιος αποκάλεσε «εφαρμογή για τα πάντα».

Το «X» είναι και επίσημα το νέο λογότυπο του Twitter

Ο Μασκ ανέβασε ένα βίντεο με ένα μεγάλο νέο λογότυπο X που λάμπει πάνω από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας νωρίς το Σάββατο.

twitter 1
screengrab obtained from a social media website. via REUTERS/File Photo

Αξιωματούχοι της πόλης στο Σαν Φρανσίσκο άνοιξαν έρευνα για την εταιρεία την Παρασκευή για φερόμενη εγκατάσταση της πινακίδας χωρίς την κατάλληλη έγκριση, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Υπουργείου Κτιριακής Επιθεώρησης. Το τμήμα υπέβαλε δύο ενεργές καταγγελίες την Παρασκευή με τις περιγραφές «Δομή σε στέγη χωρίς άδεια» και «Μη ασφαλής πινακίδα» στη διεύθυνση για τα κεντρικά γραφεία του Χ.

Σε μια καταγγελία, ένας αξιωματούχος της πόλης είπε ότι επισκέφτηκαν το κτίριο και ζήτησαν από εκπροσώπους της εταιρείας πρόσβαση στην οροφή του κτιρίου.

Πηγή: CNBC

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *